top of page

Reviews

Ik werd in een gesprek met mijn manager, waarin ik vertelde dyslectische te zijn, attent gemaakt op Annelies van der Heijden van AHAA!Coaching. In de eerste sessie heb ik aangegeven dat ik meer structuur in mijn manier van werken wilde en hier zijn we vervolgens aan gaan werken. Ik ben de coaching open in gegaan en doordat Annelies heel doelgericht te werk gaat, kwamen we iedere sessie dichter tot de kern van mijn hulpvraag. Annelies was bij mij vooral heel goed in het luisteren en het vervolgens visualiseren op een whiteboard van de problemen die ik ervaarde tijdens het werken in een hectische omgeving en keek wat het beste bij mij paste. Annelies heeft gelukkig geen standaard coaching programma gebruikt, maar met mij samen op basis van al haar kennis en ervaring naar de juiste oplossingen voor mij gezocht. Als je opzoek bent naar een coach met een heel goed inlevings- en oplossingsvermogen kan ik Annelies zeer zeker aanbevelen.

Een zeer tevreden ASMLerDe tekeningen van de hersenen en hoe die werken waren voor mij echt een eye opener.
Voor mij ook echt duidelijk nu, stop het onderzoek naar jezelf, Ik ben goed zoals ben.
Ans / Nav coaching Omgaan met dyslexie


“Je hebt mijn verwachtingen overtroffen. Ik had dit nog niet eerder gehoord, en vond alles zo herkenbaar. Het verklaart veel van mijn eigen ervaringen, en ook waar mijn pubermeiden tegen aan lopen. Je gaf een duidelijke en voor mij logische uitleg over hoe het brein werkt, en wat dat met je doet. Heel verhelderend.
Gerda Visser / Nav lezing 'Informatie verwerking anders'


In de coaching heb ik geleerd mijn gedachten op orde krijgen, grenzen te stellen en mijn gevoelens uit te spreken. Bewustwording hoe bepaalde zaken bij mij werken vanuit de familiaire achtergrond, hebben mij goed gedaan. Dank hiervoor Annelies! 
Floris / Nav coaching persoonlijke groei


Je voegt denk ik iets toe aan de bestaande markt van alle coaches, zowel vanuit jouw opgebouwde kennis en expertise àls vanuit je eigen ervaringsdeskundigheid, die je op een prettige manier in je verhaal weet te vlechten!
Door je verhaal te tekenen, bouw je het stapsgewijs op en neem je mij als luisteraar visueel mee, dat is prettig en daarmee goed te volgen. "
Inge Berting / Nav lezing 'Informatie verwerking anders'
bottom of page