top of page
LEZEN

Sneller en beter lezen

Herken je bij jezelf moeite met:

Langzaam lezen:

Lezen en begrijpen wat je leest kost veel energie en gaat langzaam

Informatie verwerken:

Het werkgeheugen kan informatie niet goed vasthouden dus namen en nummers worden makkelijk vergeten of gemixt, dagelijkse onbeduidende zaken worden makkelijk vergeten, overzicht opbouwen duurt langer. Soms kosten concentreren, planning en organisatie meer moeite.

 

Met mijn aanbod sneller en beter lezen focus je op dyslexie en de gevolgen van dyslexie zoals faalangst en schaamte. Het is cruciaal om te weten hoe het dyslectische brein werkt in het algemeen en in het bijzonder bij jou. (H)erkenning maakt mentaal, emotioneel en fysiek ruimte vrij om de techniek snellezen eigen te maken. Wanneer je het gaat toepassen en je merkt dat je het kunt, wordt het je tweede natuur. Pure tijdswinst en genot.

 

“Bij de eerste test stond de teller op 117 woorden per minuut. “Elk woord vrat ik op van kop tot staart en herkauwde het nog eens om er zeker van te zijn dat ik wist wat ik las”. Na enkele keren herhalen van de trainingsopdrachten was het resultaat bij de tweede test: 1070 woorden per minuut. Kon ik elk woord herinneren? Nee, Wist ik wat ik gelezen had? Ja, ik kon zonder aarzeling vertellen waar de tekst over ging.”

Heb je vragen of wil je een training snellezen, neem vrijblijvend contact op.

 

bottom of page